Persoonlijk en Inspirerend, voor meer kleur in je leven.
  • Learning to love the process

  • Be a voice, not an echo

  • Art is not a thing, it is a way

Eten & Drinken

Koffie/thee, Ranja/water is onbeperkt beschikbaar in het atelier. Bij de workshops zit standaard iets lekkers inbegrepen. Wil je langer genieten van het atelier, jouw gezelschap en/of de omgeving dan zijn daar meerdere opties voor. Grotendeels voorzien van echte Bommelse producten en streekproducten uit de Bommelerwaard. Aanpassingen zijn altijd bespreekbaar.

Ontbijt €10,00

‘Het ontbijt’, dat is toch wel hetgeen waar ik zelf altijd naar uitkijk als ik ergens een overnachting heb geboekt. Het ontbijt in het atelier is dan ook lekker uitgebreid. Naast een broodassortiment met beleg, is er ook yoghurt, cruesli/granola, vers fruit en uiteraard gekookte eitjes. Geserveerd met verse jus en melk. Vanaf 8.00 uur kan het vers bezorgd worden in de tuin of het atelier.

Lunch €12,50

De lunch word hetzelfde geserveerd als het ontbijt. Met het verschil dat Yoghurt en fruit hier zijn vervangen door salade.

High Tea €18,50/€10,00

Dat is al een feestje op zich! Er is een uitgebreide en een mini-variant. De High Tea wordt geserveerd op een gedekte tafel met bijpassend (Engels) servies.

Picknickmand €10,00 pp.

Voor het echte ‘buitengevoel’ met een kleedje en rieten mand in het gras. De grote landelijke tuin van het Atelier is uitermate geschikt voor een picknick... onder de oude appelboom... aan het veld met uitzicht kies, zon of schaduw... kies zelf je plekje maar. Je mag de picknickmand ook meenemen op pad voor tijdens jouw fietstocht of vervolg-uitstapje (wel graag de mand en het kleed nog even terugbrengen :)).

Borrelplank €5,50 p.p

Als tussendoortje of afsluiting voor de lekkere trek. En supergezellig natuurlijk!

Afdrukken E-mailadres