Persoonlijk en Inspirerend, voor meer kleur in je leven.
  • Learning to love the process

  • Be a voice, not an echo

  • Art is not a thing, it is a way

Reviews

"Zo intens genoten van een middagje schilderen in het atelier van Melanie. 
Aan de hand van een thema; heerlijk mijmeren en puzzelen over de vormgeving, de vele kleuren en prachtige materialen! Melanie was een top gastvrouw en gaf met liefde vrijblijvend advies! Gaat zeker herhaald worden." (Ria – workshop schilderen)

"Mélanie is authentiek, trouw aan waar ze in gelooft en een echte doorzetter. Ze is creatief op meerdere vlakken, luistert goed en spiegelt waar nodig. Een vrouw waar ik veel van geleerd heb en die je echt eens moet ontmoeten!" (Hilde Vehof)

"Melanie is gedisciplineerd, gestructureerd, altijd goed voorbereid en tegelijkertijd zeer creatief en meelevend. Verder past ze zich goed aan situaties aan. Ze weet mensen op hun gemak te stellen en hiermee creëert ze veiligheid, zowel in één op één gesprekken als in groepen. Ze heeft oog voor details, ze weet hoe een ruimte precies zo in te richten dat het een gezellige en toegankelijke sfeer krijgt. Daarnaast heeft ze ook nog eens humor." (Zeina, jeugdleidster)

"Melanie komt naast je staan om jou met haar deskundigheid advies te geven en te helpen. Maar daarnaast laat ze je ook lekker je eigen gang gaan." (Julieth – workshops jeugd)

"Melanie is rustig en liefdevol waardoor ze makkelijk in vertrouwen word genomen. Ook haar empathische vermogen, het tonen van begrip en dat ze verder kijkt dan naar hetgeen wat gezegd word, helpt hierbij. Daarbij is ze ook ontzettend gezellig, creatief en kan je ook lekker gek doen met haar. Het is vooral iemand waarbij je helemaal jezelf kan zijn, omdat je aan alles merkt dat ze je helemaal accepteert zoals je bent." (Johanneke - jeugd)

"De kracht die er vanuit gaat om in een klein uurtje alleen maar bezig te zijn met creëren en daar zo veel positieve energie uit te halen, terwijl je thuis geen rust vind om dit te doen verbaast mij iedere keer weer. Wat een rust straalt daar vanuit, ...straal jij uit! Bedankt voor je inzet Melanie!" (Emmy, workshop inspiratiedagboek)

“Was echt erg leuk, en de meiden zijn supertrots op hun creatie! En ik voelde me helemaal ont-zorgd” mama Lydia-kinderfeestje 2018

“Mijn droom is uitgekomen: ik wilde mij een keer een echte kunstenaar voelen!” Jarige Kinderfeestje - 2019

“Echt iets moois gemaakt en de gastvrijheid en begeleiding was top!!” Franka - Workshop volwassenen 2018

Afdrukken E-mailadres