Persoonlijk en Inspirerend, voor meer kleur in je leven.
  • Learning to love the process

  • Be a voice, not an echo

  • Art is not a thing, it is a way

Reviews

  • Ik heb de coaching van Melanie als positief ervaren. Ze is een mooi, inspirerend en bewogen mens. Lekker zichzelf en dat werkt aanstekelijk. Ze deelt ook uit eigen ervaringen. Na het traject heb ik meer inzicht in mezelf, en meer balans. (M., 45 jaar, Total Balance en creatieve sessies, 2022)

  • Als ouder was de coaching van Melanie een fijne ervaring. Er wordt naar je geluisterd en er is ruimte om vragen te stellen. Tot nu toe lijkt onze dochter zichzelf wat beter te leren begrijpen en beter in haar vel te zitten. (N., 13 jaar, Creatieve sessies, 2022)

  • Mijn ervaring met de coaching van Melanie was ontzettend fijn en stelde me gerust elke keer dat ik kwam, ik voel me erg vertrouwd daar en had altijd het gevoel dat ik alles kon vertellen. Melanie zelf kon altijd goed luisteren naar alles wat ik te vertellen had en daar heel goed op reflecteren en tips geven in hoe ik zou kunnen handelen of me gerust stellen. Daardoor heb ik nu handvaten voor mijn dagelijks leven om het allemaal wat makkelijker te maken en geeft dat mij meer rust in mijn hoofd. Ook ben ik mezelf beter gaan kennen door de reflecties die ze me gaf waardoor ik beter weet wat goed voor me en is en niet en waar ik sommige situaties voor moet oppassen. (N., 16 jaar, creatieve sessies, 2022)

  • Melanie draait niet om de hete brij heen, is heel down to earth en stelt duidelijke vragen stel waarin ik zelf tot de conclusie/het inzicht kan komen, erg prettig. De plek vind ik prachtig, ik voel de warmte. Ze is een warme persoonlijkheid, die het niet schuwt om ook een voorbeeld vanuit zichzelf te geven om te kijken of we op één lijn zitten. (G., Total Balance, 2022)

  • Melanie was een belangrijk vangnet voor mijn tienerdochter in een periode dat het niet zo lekker ging. Ze heeft haar handvatten aangereikt waar ze blijvend wat aan heeft. (A., Life coaching, 2022)

  • Melanie maakt een mooie combi tussen het behandelen van de methode aan de ene kant en praktische, creatieve opdrachten aan de andere kant.Ik merk dat Melanie zich goed op de gesprekken voorbereid en daarin ook nog even terugpakt wat al besproken is. Ze luistert goed, wat ook weer terugkomt in goede vragen (en de ruimte om daar open op te antwoorden). Ze is niet bang om soms door te vragen/prikken. Ik heb beter zicht gekregen op wat ik nodig heb, en ontdekt dat ik dat ook mag ‘vragen’ zonder alleen te denken aan wat anderen nodig hebben’. (V., 45 jaar, Total Balance traject en creatieve sessies, 2022).

Afdrukken E-mailadres