Persoonlijk en Inspirerend, voor meer kleur in je leven.
  • Learning to love the process

  • Be a voice, not an echo

  • Art is not a thing, it is a way

Karakter

Slapen tussen de schilderijen en ontbijten in een atelierruimte. Dat is inspirerend overnachten! In Atelier 29 komen creativiteit, rust en buitenleven bij elkaar. Het atelier is een heerlijke lichte ruimte met een 4-tal openslaande deuren. Je mag ook gebruik maken van het atelier of hier een workshop volgen. De grote tuin op het zuiden met verschillende zitjes en uitzicht op het veld, zorgt ervoor dat de rust je tegemoet komt.

Atelier 29 is een kleinschalige B&B, dat betekent dat je het rijk voor jou alleen hebt. Wij zullen je dan ook zo min mogelijk storen, maar staan je desgewenst graag terzijde met tips over de omgeving e.d.

Rustzoekers zijn hier op hun plek. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen direct vanuit het atelier op pad. Op 5 min afstand ligt het gezellige vestingstadje Zaltbommel aan de Waal en op 15 minuten rijden ligt de bourgondische stad 's-Hertogenbosch: rijk aan goede restaurants, leuke winkels en cultuur.

Erg fijne, nette en gezellige locatie. Heel vriendelijke host, waar de coommunicatie erg fijn mee verliep. Voor herhaling vatbaar en een aanbeveling voor anderen.
Janneke, Rotterdam, Nederland, december 2021

Afdrukken E-mailadres