Persoonlijk en Inspirerend, voor meer kleur in je leven.
  • Learning to love the process

  • Be a voice, not an echo

  • Art is not a thing, it is a way

Plek voor een nieuw atelier!

IMG 4621

Met de sloop van onze garage is de plek voor mijn nieuwe atelier nu vrij. Naar verwachting kan er vanaf April 2019 geschilderd gaan worden op deze plek met veel licht en groen. 🎨🌳
 
 
 
 
 

Afdrukken E-mail

Expositie ‘s Hertogenbosch: 14 januari t/m 24 februari

IMG 4498

Mijn kunst (3 stuks uit de ‘koffie-collectie’, sterk afgeprijsd 🎁) is te zien in de etalage aan het Burgemeester Loeffplein te ‘s- Hertogenbosch. Een leuke passage met naast deze etalage vol kunst o.a. ook galerie KuBra en de kunstwinkel. Ben je in de stad, loop even langs en laat je verrassen! 

 
 
 

Afdrukken E-mail

Expositie Galerie Sille

 
 
Het is alweer even geleden (juli 2018), de zomerexpositie ‘Ritme’. Maar het schilderij dat ik voor deze thema-expositie maakte mocht permanent blijven. Een top-galerie met hippe hedendaagse kunst in het leuke stadje Oudewater. Zeker een bezoekje waard.  Bijlagen
 
Het is alweer even geleden (juli 2018), de zomerexpositie ‘Ritme’. Maar het schilderij dat ik voor deze thema-expositie maakte mocht permanent blijven. Een top-galerie met hippe hedendaagse kunst in het leuke stadje Oudewater. Zeker een bezoekje waard.
 
 
 
 
 
 

Afdrukken E-mail

Kerstworkshop: Adventskalender

IMG 1034Dinsdag 20/11 en Woensdag 28/11 van 20-22 uur.

Altijd al zo’n hippe & gezellige adventskalender willen maken voor bij jou thuis? Dit is jouw kans! We doen het gezellig samen met koffie/thee en wat lekkers erbij. Thuis kun je hem vullen met briefjes of kadootjes voor het hele gezin. Feestvreugde gegarandeerd! Prijs 27,50 p.p. Vol = vol! Inschrijven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken E-mail

  • 1
  • 2