Persoonlijk en Inspirerend, voor meer kleur in je leven.
  • Learning to love the process

  • Be a voice, not an echo

  • Art is not a thing, it is a way

Real Diamonds

Creatieve avond met een boodschap - Pakket van 5

Even met alleen meiden onder elkaar.  Gezelligheid, lekkers en ‘girls-stuff’. Dat is ook weleens fijn! De naam ‘Real Diamonds’ verwijst naar echte diamanten. Die schitteren namelijk als een ster en zijn kostbaar en uniek net als jij! Voel jij dit niet zo, of juist wel maar wil je hier best meer over weten en creatief mee aan de slag? Dan is dit echt iets voor jou!

De avonden zijn gericht op het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, op een relaxte manier. Om een voorbeeld te geven… zo maken we een sieradenrek voor jouw mooiste sieraden, maar denken daarbij ook samen na over wat schoonheid is vanbinnen en van buiten. Ondertussen gaan er lekkere zelf gemaakte hapjes rond…  High-tea, tapas of net wat jullie hiervoor zelf bedacht hebben.

Lijkt jou dit iets voor jouw groep of de groep die jij leidt? Dan kom ik graag bij jou een Girls-Night geven!  Ik verzorg de materialen, aankleding en het programma, jullie leiden de avond en verzorgen de hapjes. Leuk toch?! Interesse of vragen? Ik hoor graag van je!

Wie: meiden vanaf 11 jaar, van 5 – 15 pers.

Waar: in overleg  op gewenste locatie

Prijs: op aanvraag

Afdrukken E-mail